Inschrijving Lighthouse Award 2016

Inschrijving Lighthouse Award 2016

Evenementen, Nieuws
Door: Petra Starink | 13-10-2015

Inschrijving Lighthouse Award 2016- Vuurtoren westkapelleStichting Lighthouse Fonds roept professionals in de bouwsector op om een partij of project aan te melden voor de Lighthouse Award 2016. Deze tweejaarlijkse prijs honoreert een persoon of organisatie die een buitengewone bijdrage levert of heeft geleverd op het gebied van architectuur, bouwconstructie, installatie, renovatie, ruimtelijke ontwikkeling, vastgoedontwikkeling of op bestuurlijk vlak. Men kan zichzelf, zijn organisatie, een project of anderen aanmelden. Aan de prijs is en geldbedrag van 5.000 euro verbonden.

Inschrijven tot 31 januari 2016

De beschrijving van het project, de organisatie of de persoonlijke verdienste moet duidelijk maken waarom dit een winnaar is. Ook de relevantie voor de bouw, het bijzondere van de bijdrage en de toekomstgerichtheid tellen.

Iedereen komt in aanmerking de Lighthouse Award te winnen, zowel leden van initiator de Lighthouse Club als niet-leden. Wil je mee doen, stuur dan je inzending naar [email protected]. De inschrijvingstermijn sluit op 31 januari 2016.

De Award wordt uitgereikt op 21 april 2016, tijdens de jaardag van de Lighthouse Club in Maastricht.

Foto: Vuurtoren Westkapelle. In 2013 won Stichting Makkers in de Bouw vanwege de inzet voor cultuurverandering van rakkers naar makkersgedrag in de bouw.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.