Ontwerpprijsvraag Smart Square Den Bosch

Prijsvragen

Ontwerpprijsvraag Smart Square Den Bosch

Door: Petra Starink | 01-10-2018

Het Bosch Architectuur Initiatief organiseert samen met de gemeente Den Bosch de ontwerpprijsvraag Smart Square. Architecten en ontwerpers worden uitgenodigd om een ontmoetingsplek te bedenken waar groepen van 2 tot 50 mensen samenkomen, een Smart Square 2018. Locatie is het plein voor het Koning Willem 1 College aan de Onderwijsboulevard 3 in Den Bosch.

Smart Square als ontmoetingsplek

Een ontmoetingsplek waar mensen samen komen kan een paviljoen zijn maar ook een landschappelijk element. Er moet ruimte zijn om te staan of te zitten met of zonder een  overkapping gedurende alle jaargetijden. De locatie is onderdeel van het gemeentelijke programma Smart Cities. Smart Square kan straks de plek zijn waar de afstudeerprojecten van bijvoorbeeld het Koning Willem 1 College en Avans Hogeschool worden tentoongesteld, waar de HAS Hogeschool een pop-up foodstore kan openen en waar het IoT Stadslab en startups uit de stad slimme toepassingen kunnen uitproberen.
Meer informatie over de ontwerpprijsvraag is hier te vinden.

Dag van de duurzaamheid

Als onderdeel van de ontwerpprijsvraag Smart Square is er op de De Dag van de Duurzaamheid, woensdag 10 oktober, tussen 12.00 en 19.00 uur een inspiratiebijeenkomst met een stakeholdersmarkt en locatiebezoek. Adres:  IoT Stadslab, Parallelweg 30 Den Bosch.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.