Gispen lanceert nieuwe producten

Design, Things of Beauty

Gispen lanceert nieuwe producten

Door: Petra Starink | 20-01-2016

Just Meijer, Peter van de Water en Ernst Koning hebben voor Gispen 3 nieuwe producten ontworpen. De Sett bank, de Asy bijzettafel en de Nomi stoelenserie.

Nomi, de 3D gevormde kunststof kuip ontworpen door Just Meijer biedt veel zitcomfort dankzij een ingebouwde, begrensde flex. Deze geeft de stoel altijd een lichte beweging. De kuip is zo ontworpen dat hij altijd op dezelfde manier aan de onderstellen bevestigd zit. Hierdoor zijn alle modellen onderling uitwisselbaar. Kuip en frame zijn leverbaar in diverse kleuren.

Sett is een designbank met hoog zitcomfort. Ontwerper Peter van de Water zocht en vond een unieke balans tussen eenvoud en comfort. De strakke uitstraling en opmerkelijke details maken deze bank tot een tijdloos model. De romp van de Sett bank is gemaakt van FSC hout. De vulling van polyetherschuim is van hoge kwaliteit en blijft jarenlang in vorm. Leverbaar in diverse stof-en leersoorten.

De Asy bijzettafel, ontworpen door Ernst Koning, combineert functionaliteit en design. Meerdere toepassingen zijn gecombineerd in één product. Boeken zijn eenvoudig op te bergen in de lectuurbak. Een kleurrijk ‘deksel’ houdt ze uit het zicht en is bovendien te gebruiken als dienblad. De dienbladen zijn los verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer informatie is te vinden op www.gispen.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.