Multifunctionele tafels van NJOJ Dutch Design

Things of Beauty

Multifunctionele tafels van NJOJ Dutch Design

Door: Petra Starink | 26-04-2016

NJOJ Dutch Design uit Vught staat voor Hollandse nuchterheid, naast fraai design wordt ook nagedacht over kwaliteit, eenvoud en gebruik. Alle producten worden ontworpen met het oog op duurzaamheid en recycling van materialen. De makers presenteren nu de tafel met dubbele functionaliteit. De collecties Black en Colorful zet je op als eettafel of bartafel. Geleverd met lage en hoge poten, 6 lage krukken in zwart of 6 vrolijke kleuren. De tafel is van massief hout en aluminium en staat binnen een minuut. Onder het tafelblad zitten haken voor je tas.

De collecties NJOJ Black en NJOJ Colorful bieden 2 functionaliteiten in één: als lage tafel (hoogte 78 cm) of als bartafel (hoogte 108 cm). Het blad heeft een afmeting van 60 x 180 cm en biedt ruimte aan zo’n 10 personen. De vloervriendelijke pootafwerking maakt hem geschikt voor buiten én binnen.

De NJOJ Black en Colorful zijn leverbaar via een aantal geselecteerde leveranciers. Bedrijven en particulieren kunnen de tafel rechtstreeks bestellen via www.njoj.nl. De prijzen beginnen bij € 1.095,00 inclusief BTW, exclusief verzendkosten.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.