Verplaatsbare schutting van de Buurjongens

Things of Beauty

Verplaatsbare schutting van de Buurjongens

Door: Petra Starink | 30-03-2017

De Buurjongens Nico Langeveld, Maarten Mulder en Max de Kok zetten zich in voor meer natuur in de wijk. Zij ontwerpen producten om de leefomgeving te verbeteren en aangenaam te maken. De Buurjongens hebben nu een schutting ontworpen die je kunt verplaatsen en ook nog kunt beplanten. Ideaal want hiermee is je buitenruimte flexibel in te delen en in te richten. De schutting is ook geschikt voor binnenruimtes zoals kantoren.

Eigen schutting samenstellen

Met het keuzesysteem kun je zelf een compositie maken. Eerst kies je een variant van de plantenschutting, daarna kies je welk onderstel daarbij past. Planten kunnen in de onderbak worden te plaatsen of in de vakken aan het scherm. Je kunt er ook een bankje bij krijgen waardoor je het als zitplek kunt gebruiken. Alle varianten zijn te bekijken in de catalogus.

Douglashout

De verplaatsbare schuttingen worden gemaakt van Douglashout, een milieuvriendelijk en onderhoudsvrij alternatief voor hardhout en geïmpregneerd hout. De productie gebeurt in samenwerking met de sociale werkplaats, Amfors in Amersfoort.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.