Boon ontwerpt voor COCOON

Design, Inspiratie

Boon ontwerpt voor COCOON

Door: Peter de Winter | 01-06-2016

Topdesigner Piet Boon en Nederlands merk van design badkamerproducten COCOON hebben de handen ineengeslagen. Boon is gevraagd een collectie (industriële) kranen en wastafels voor de badkamer en de keuken te ontwerpen. Achterliggende gedachte is producten van hoge kwaliteit in de markt zetten die badkamers een tijdloze en moderne uitstraling geven.

De kranen worden gemaakt van 100 procent RVS en zijn ook leverbaar met een stoere Gunmetal Black en een rustieke Raw Copper afwerking. De wasbakken worden gemaakt van marmer of van natuursteen. De fabrikant doopte de nieuwe lijn Piet Boon® by COCOON. De klanten van COCOON zijn architecten, ondernemingen, hotels, designers, professionals in de bouw en particulieren.

Inspirerend

De oprichters van het merk zijn uiteraard enthousiast over hun nieuwe collectie. Zij zien de samenwerking met studio Piet Boon voorlopig als een kroon op hun inmiddels 10-jarig bestaan. Samenwerken met de designer vinden ze enorm inspirerend. Het vakmanschap waarmee de collectie tot stand kwam, noemen ze indrukwekkend.  Ze zijn dan ook trots dat ze Piet Boon voortaan een van ‘hun’ designers mogen noemen.

Webshop

De producten van COCOON zijn vooralsnog te koop via de webshop bycocoon.com en bij showrooms in Nederland (Amsterdam) en Duitsland (Düsseldorf). Als alles volgens plan loopt, dan is de nieuwe collectie over enkele maanden ook te koop bij nog te openen showrooms in verschillende landen waaronder de VS.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.