Rondleiding door architect bij Erasmus MC

Rondleiding door architect bij Erasmus MC

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 01-06-2016

In het hart van Rotterdam wordt in samenwerking met EGM architecten uit Dordrecht gewerkt aan een nieuw ziekenhuis voor het grootste universitair medisch centrum van Nederland: het Erasmus MC. Tijdens De Dag van de Bouw op zaterdag 4 juni geeft architect Willemineke Hammer rondleidingen bij dit grootste bouwproject in de zorg in Nederland.

Laatste kans

Op zaterdag 4 juni 2016 van 10.00 tot 16.00 uur is het De Dag van de Bouw en staan bij ruim 160 verschillende bouwlocaties de hekken open voor publiek. Bij het nieuwe ziekenhuis van het Erasmus MC is dit de laatste kans voor een kijkje in de keuken bij de bouw. Op de plek van het bestaande ziekenhuis wordt stapsgewijs een nieuw complex gerealiseerd waar zorg, onderzoek en onderwijs samenkomen. Door de nieuwbouw transformeert het Erasmus MC van een verzameling van losse gebouwen verbonden met loopbruggen, naar een compact, efficiënt en geïntegreerd geheel.

Programma

Er zijn meerdere rondleidingen mogelijk rondom het ruim 203.000m² grote bouwproject, waarvan ook een met de verantwoordelijke architect Willemineke Hammer van EGM architecten. Het programma start met een inleidende presentatie van ongeveer een half uur door de architect van EGM. Vervolgens wordt een rondleiding gegeven door de architecten door het nieuwe ziekenhuis. Het hele programma duur ongeveer 1,5 uur.

Inschrijven is mogelijk bij de inschrijfbalie op 4 juni

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.