BMI op de BouwBeurs

Materialen

BMI op de BouwBeurs

Door: Redactie ArchitectuurNL | 29-01-2019

Voor alle denkbare oplossingen op het gebied van hellende en platte daken kan men terecht bij één organisatie. Tijdens de BouwBeurs zullen dakenproducenten Monier en Icopal zich presenteren als BMI.
BMI introduceert tijdens de beursDe Nieuwe Hollander-V’, een innovatieve variabele dakpan. Ook introduceert het bedrijf de veelzijdige kunststof TPO dakbaan BMI ‘EverGuard’.

Nieuwe dakoplossingen

Met De Nieuwe Hollander-V laat BMI zien dat oog voor technische details leidt tot innovatie en een geheel vernieuwd product. De dakpan is niet alleen verbeterd maar ook getransformeerd tot een flexibele, variabele, kostenefficiënte keramische dakpan die meer ontwerpvrijheid biedt, makkelijker te leggen is en nog beter bestand is tegen weersinvloeden.
Voor het platte dak introduceert BMI de dakbaan EverGuard. Deze dakbaan op basis van TPO (thermische polyolefinen) heeft zeer goede mechanische eigenschappen. Hij is bestand tegen chemicaliën en biedt langdurige bescherming tegen (extreme) weersinvloeden. Het materiaal is onder alle omstandigheden flexibel te verwerken en heeft een perfecte lasbaarheid.

Dakonderhoud

Met het aanbieden van Vastgoedzorg adviseert BMI over efficiënt dakonderhoud op lange termijn. Woningcorporaties, zorginstellingen, scholen en andere gebouweigenaren en -beheerders kunnen tijdens de beurs op de stand van BMI terecht voor uitgebreide informatie over dit Vastgoedzorg programma.

Op stand E10 in hal 11 ontdekken bezoekers de daken van BMI op een originele manier. Wie deelneemt aan de BMI VR Experience maakt kans op een reis naar het Dak van de Wereld of één van de andere prijzen.

Icopal, Monier, BMI

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.