Platform kennis en expertise bouwsector

Kennis

Platform kennis en expertise bouwsector

Door: Petra Starink | 02-07-2019

Galleo is een platform dat op internationaal niveau  innovatie faciliteert, kennis breed toegankelijk maakt en (bouw) bedrijven nieuwe commerciële kansen biedt. Het is het platform waarop architecten, ingenieurs en bouwbedrijven toegepaste expertise, wereldwijd zichtbaar maken door het uploaden van projecten. Galleo maakt precies inzichtelijk wie aan een project hebben gewerkt en welke kennis en technieken er zijn gebruikt. Zo vinden bedrijven (en in de toekomst ook opdrachtgevers) niet alleen sneller een geschikte partner voor nieuwe projecten, maar hoeven projectteams elders ook niet opnieuw het wiel uit te vinden.

Expertise inzichtelijk op één platform

“Sommige landen zijn verder dan andere landen als het gaat om kennis en ervaring in bouwen, via Galleo wordt alle expertise wereldwijd inzichtelijk op één platform”, vertelt Kars Haarhuis, medeoprichter van Galleo. “Je moet je realiseren: de bouw is een sector met ongekend veel tradities. De afstand tussen nog onbekende partijen is vrij groot en de drempel om kennis uit te wisselen hoog. Dit terwijl bedrijven veel van elkaar kunnen leren, nationaal én internationaal.

Database

Met Galleo gaan organisaties op efficiënte wijze met data om. Galleo heeft een tool ontwikkeld die het mogelijk maakt om met één druk op de knoptender ready referentiebladen te genereren uit Galleo. Met alle mogelijkheden is Galleo een database, matchmaker, inspiratiebron én leerschool voor het wereldwijde bedrijfsleven.

Innovatieve nieuwkomers

Galleo moet daarnaast ook de markt openbreken voor innovatieve nieuwkomers. “Alle nieuwe innovaties, projectpartners en referenties worden namelijk toegankelijk en inzichtelijk. Door het invoeren van projecten op het platform kunnen deze ‘disrupters’ zich profileren én bewijzen. De nieuwe generatie in de bouw is er klaar voor!”

Meer informatie is te vinden op www.galleo.co

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.