Webinar: Verduurzamingskansen in bestaande bouw

Kennis

Webinar: Verduurzamingskansen in bestaande bouw

Door: Petra Starink | 06-01-2020

Niet elke woning is direct geschikt om de cv-ketel te verruilen voor warmtepomptechniek. Om te voorkomen dat verduurzaming tot comfortproblemen of een torenhoge energierekening leidt, moet een woning met een goed plan worden voorbereid tot deze stap. In dit gratis webinar op 23 januari 2020 laten vaktechnici zien wat deze stappen zijn. Om te beginnen moeten de omstandigheden voor lage temperatuurverwarming worden geschapen: de aanvoertemperatuur moet naar 50˚C. Eerst de omstandigheden goed, dán pas aan de warmtepomp.

Sprekers op dit webinar

Remco Onder de Linden, coördinator Kennis en Opleidingen van Alklima. Alklima is marktleidend op het gebied van duurzame installatietechniek en exclusief importeur van de installaties van Mitsubishi Electric.

Ruud Meijns, eigenaar van M&O Techniek in Wormer. Een installatiebedrijf dat de omslag gemaakt heeft van traditioneel loodgietersbedrijf, naar het installeren en ontwikkelen van duurzame energiesystemen, zoals warmtepompinstallaties.

Wat leert de kijker?

De kijker van dit webinar leert o.a. integraal te kijken naar de energietransitie, de warmtepomp-trend met nuance te duiden, leren waar de kansen liggen voor het uitvoerend bedrijf, klantvragen over warmtepomptechniek in perspectief te plaatsen, de haalbaarheid van warmtepomptechniek te toetsen en een stappenplan maken voor verduurzaming.

Het webinar op 23 januari 2020 start om 12.30 en duurt 1 uur. Aanmelden kan hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.