30 maart: architectenbijeenkomst Timberlab

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws

30 maart: architectenbijeenkomst Timberlab

Door: Redactie ArchitectuurNL | 06-02-2023

Op 30 maart 2023 organiseert Timberlab de architectendag 2023 om haar relaties en andere belangstellenden te informeren over haar producten, systemen en mogelijkheden. Volgens de organisatie wordt het ‘een dag vol inspiratie en interactie in een sfeervolle setting’. Er zal onder andere een bezoek worden gebracht aan Jachthuis Sint Hubertus op de Hoge Veluwe.

Centraal bij de architectendag 2023 staan: inspiratie, licht, beleving, ontmoeting, kennis delen, hout en architectuur. Om 9.30 worden de gasten ontvangen bij Timberlab in Otterlo. Hierna volgt een exclusieve rondleiding bij Berlages Jachthuis St. Hubertus in het park de Hoge Veluwe. Na de lunch worden de deelnemers rondgeleid in de werkplaats en demotuin van Timberlab. Het programma is om ongeveer 15.00 uur afgelopen.

Gastsprekers

Het programma omvat ook twee lezingen van respectievelijk lichtontwerper Gerben Wolters en medewerker bij Accsys Group Willem Jan Bluyssen.

Gerben Wolters van Concept-G zal vertellen over de wijze waarop zij producten in een lichtplan verwerken. Hierbij put hij uit zijn jarenlange praktijkervaring met het maken van lichtplannen voor zowel de binnen als de buitenruimte. Dit in combinatie met zijn passie voor hout zal tot een interessante presentatie leiden.

Als salesmanger bij de Accsys Group is Willem-Jan Bluyssen verantwoordelijke voor de verkoop van Accoya in Benelux en Italië. Hij zal spreken over alle ins en outs van Accoya en toepassing hiervan. Accoya gemodificeerd hout is uitgegroeid tot de norm voor de houtindustrie als het gaat om prestaties, duurzaamheid en stabiliteit. Duurzaam geproduceerd en met een lage CO2-voetafdruk, draagt Accoya actief bij aan een circulaire, biobased economie.

Aanmelden kan via deze link of de QR code

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.