Aanmelden Lighthouse Award 2017

Nieuws

Aanmelden Lighthouse Award 2017

Door: Petra Starink | 20-10-2016

De Lighthouse Award is een prijs voor een persoon of instantie die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling in de bouw op het terrein van innovatie, duurzaamheid en het bevorderen van een positief imago van de bouw bij jongeren. Stichting Lighthouse Fonds daagt professionals, start-ups, scale-ups en grown-ups uit om zich aan te melden voor de Lighthouse Award 2017. De inschrijvingstermijn sluit op 17 februari 2017. De prijs bestaat uit een beeld van kunstenares Marijke de Goey en een geldbedrag van 5.000 euro.

Zowel leden van de Lighthouse Club als niet-leden komen in aanmerking om de Lighthouse award te winnen. De Award wordt tijdens de jaardag van de Lighthouse Club op 13 april 2017 uitgereikt.

Winnaars 2016

In 2016 won SPARK Talent uit 21 inzendingen de Lighthouse Award. Twee eervolle vermeldingen gingen naar het zelfherstellende beton Basilisk en naar het Waterplein in Tiel.

Lighthouse Club Nederland

De Lighthouse Club Nederland is een landelijke vereniging van circa 1.300 personen met een leidinggevende functie in de bouwsector, of er direct of indirect bij betrokken. Het ledenbestand weerspiegelt de volledige breedte van de bouwkolom.

Meer informatie over de Lighthouse Award

Foto: Waterplein Tiel-Jan Bouwhuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.