Biobased Ontwerpen & Bouwen

Nieuws

Biobased Ontwerpen & Bouwen

Door: Petra Starink | 10-08-2017

Hoe ontwerp  en bouw je een biobased gebouw? De  bouwwereld is aan het veranderen en er is steeds meer interesse in de mogelijkheden om met biobased materialen te bouwen. De BNA Academie organiseert op 4 en 12 oktober 2017 de tweedaagse training ‘Biobased Ontwerpen en Bouwen’.

Nieuwbouw en renovatie

Op de training gaat het om het leren kennen van verschillende soorten materialen en de toepassingsgebieden daarvan. Mogelijkheden voor nieuwbouw en renovatie. De wereld van de bouw is aan het veranderen.Van een bedrijfstak die gebaseerd is op een lineaire benadering met fossiele grondstoffen en veel afval, in een moderne bedrijfstak die uitgaat van biobased oplossingen in een circulaire aanpak. De noodzaak om dit te doen is ingegeven door het wereldwijde besef dat de veranderingen van het leefklimaat de huidige maatschappij bedreigen.

Biobased materialen

In de nieuwe circulair denkende bouwwereld is het doel om de ecologische footprint van de activiteiten in de gebouwde omgeving uiteindelijk neutraal te maken en daarmee de natuurlijke grondstoffen niet uit te putten. Biobased materialen en producten geven hiervoor veel oplossingen.

De training vindt plaats op 4- & 12 oktober 2017
Locatie: Amsterdam
Kosten leden:€ 395,00
Kosten niet-leden:€ 495,00
www.bna.nl

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.