DPA Big Talk – Fast Forward

Nieuws

DPA Big Talk – Fast Forward

Door: Petra Starink | 03-03-2016

Design Post Amsterdam organiseert op donderdag 24 maart de eerste Big Talk, een extra lange en intensieve editie van de reguliere talks. Het thema van deze middag is Fast Forward, visie op de trends van morgen. Experts als Adjiedj Bakas, Jan Agelink, Henri Christiaans en Arne Hendriks geven hun visie op de bijzondere trends voor de leef- en werkomgeving.

Fast Forward

De Design Post Big Talk is een uitgebreide editie van de reguliere Talks, die inzoomen op actuele vraagstukken. Onder de noemer ‘Fast Forward’ wordt op de Big Talk verkend hoe het interieur in, en wellicht ook van de toekomst eruit gaat zien. Wat zijn de grote veranderingen in onze alledaagse leefomgeving en welke rol speelt technologie hierin. Welke kleuren, materialen en vormentaal zullen de komende jaren domineren en hoe vertaalt zich dat naar concrete interieurconcepten voor woon-, werk- en winkelomgeving?

Maatschappelijke trends

De middag wordt afgetrapt door trendforecaster Jan Agelink die in gaat op concrete trends in design, interieur en cultuur. Hoogleraar Henri Christiaans van het Ulsan National Institute of Science & Technology in Zuid-Korea zal vervolgens specifiek inzoomen op de technologie, want innovaties als augmented reality, 3D-printen en smart materials zullen een doorslaggevende rol spelen in ons dagelijks leven. Daarna is het de beurt aan de verfrissende toekomstfictie van kunstenaar/ontwerper Arne Hendriks, die een speculatief onderzoeksproject doet naar de krimpende mens. De dag zal worden afgesloten met een keynote speech waarin de vermaarde Adjiedj Bakas een verkenning doet van de grote maatschappelijke trends.  Het programma wordt afgesloten met een borrel en besloten diner.

Kaarten voor de Design Post SuperTalk zijn € 60,- per stuk, inclusief diner. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.
Datum: 24 maart
Design Post Amsterdam, Cruquiusweg 111M Amsterdam
Inloop vanaf 13.00 uur
Kaarten te koop via eventbrite

Vrijkaarten

ArchitectuurNL geeft 5 gratis wild cards weg (normale prijs 60 euro). Stuur een mail naar [email protected] onder vermelding van Big Talk 24 maart en maak kans op een gratis toegangskaart!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.