Duurzaam Gebouwd Congres

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws

Duurzaam Gebouwd Congres

Door: Redactie ArchitectuurNL | 07-08-2023

Op donderdag 5 oktober 2023 organiseert Duurzaam Gebouwd voor de veertiende keer het Duurzaam Gebouwd Congres. Als provincie met de grootste bouwopgave staat medeorganisator Provincie Zuid-Holland voor een enorme kans om in één keer goed, toekomstbestendig te bouwen. Tijdens dit congres worden de vraag- en aanbodzijde van de bouw- en vastgoedsector bij elkaar gebracht voor interactie, kennisdeling, ontmoeting en vooral actie.

Het thema voor 2023 luidt: Reis naar toekomstbestendig bouwen in één dag. #doejijmee? Toekomstbestendig bouwen betekent energiezuinig, circulair, biobased, klimaatadaptief, natuurinclusief, gezond en veilig bouwen. Deze nieuwe generatie draagt dan ook bij aan de CO2 reductie en is bestand tegen hittestress, wateroverlast en bevordert een gezonde, natuurrijke omgeving. De urgentie is inmiddels voor iedereen duidelijk. Maar hóe?

Tijdens het congres worden bezoekers in één dag bijgepraat over alle facetten van toekomstbestendig bouwen. En hoe snel, slim, betaalbaar en toekomstbestendig bouwen samen kan gaan, ook in deze tijd van teruglopende bouwproductie! Daarnaast maken we de kanteling naar duurzaam bouwen en moeten we de opgave rondom betaalbaarheid invullen. Tijdens dit congres laat Duurzaam Gebouwd samen met Provincie Zuid-Holland zien dat het kan.

Programma

Naast lezingen omvat het programma ook workshops, fishbowls en kennissessies. Bezoekers leren, denken mee en vinden aansluiting bij gelijkgestemde partijen.

Datum: 5 oktober 2023
Tijd: 09.00 – 17.00 uur
Locatie: Zuid Holland (exacte locatie wordt nog bekend gemaakt)
Kosten: € 295,- ex BTW. Partners, leden en experts van Duurzaam Gebouwd hebben recht op 1 of 2 gratis kaarten.
Inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.