Heijmans ONE voor Wonen Limburg

Nieuws

Heijmans ONE voor Wonen Limburg

Door: Petra Starink | 07-10-2015

30 Heijmans ONE huizen worden geleverd aan Wonen Limburg. Hiervoor hebben de Limburgse woningcorporatie en Heijmans een intentieovereenkomst gesloten. Wonen Limburg ziet met Heijmans ONE mogelijkheden om het tekort aan goede en betaalbare huurhuizen in de regio op te vangen. Het prototype van Heijmans ONE is tot 14 oktober voor het kantoor van Wonen Limburg te bekijken.

Verplaatsbaar

Het verplaatsbare huis Heijmans ONE is interessant voor het groeiend aantal eenpersoonshuishoudens en de toenemende behoefte naar flexibel wonen. Daarnaast is plaatsing van meerdere Heijmans ONE’s kansrijk voor gebieden, waar als gevolg van de marktontwikkelingen (nog) niet wordt gebouwd, door deze tijdelijk nieuw leven in te blazen.

Snel realiseren dankzij prefabricage

Heijmans ONE heeft een oppervlakte van 38 vierkante meter en is voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals een keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer, eigen voordeur en buitenterras. ONE is dankzij prefabricage snel te realiseren en kan eenvoudig verplaatst worden. Het casco is van massief hout en het huis wekt zijn eigen energie op met pv-panelen. Naar verwachting worden de eerste huizen in het eerste kwartaal van 2016 in de gemeente Weert geplaatst.

Beeld: Heijmans

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.