Hospitality innovative hotelconcepts

Hospitality innovative hotelconcepts

Nieuws
Door: Petra Starink | 16-03-2015

Op donderdag 26 maart vindt in Design Post Amsterdam de DPA talk #07 plaats met als thema ‘Hospitality innovative hotelconcepts’. DPA Talk wordt georganiseerd in samenwerking met ArchitectuurNL.

Hotels moeten tegenwoordig een ervaring bieden met een innovatief interieurconcept. Van eco chic tot een moestuin op het dak. Een fraaie lobby en een luxe comfortabele kamer is niet meer genoeg om de verwende hotelgast te behagen. Op de DPA Talk #07 gaan 3 sprekers  onder leiding van Jeroen Junte in gesprek.

Lisa Hassanzadeh, partner at concrete/head of interior gaat in op de ontwerp filosofie van Concrete. Hoe kunnen ontwerpen naast hun bestaande mogelijkheden worden uitgebreid met nieuwe functies. Hoe wordt hier mee omgegaan?

Robert Kolenik van Kolenik Eco Chic Design laat zien hoe hij het soms ‘ingedute’ imago van Eco Design op een hedendaagse wijze weet toe te passen en Piet Boogert van general Manager Lloyd Hotel & The Exchange zal vertellen over zijn hotels in Amsterdam waaronder het Lloyd Hotel waar bezoekers in verschillende kamers slapen van twee tot vijf sterren.

Locatie

DPA Talk #07 vindt plaats op donderdag 26 maart om 17.00 uur in samenwerking met ArchitectuurNL. Locatie: Design Post Amsterdam, Cruquiusweg 111m, Amsterdam.

Inloop is vanaf 16.30. Aanmelden kan hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.