Inschrijven voor Daylight Award 2014

Nieuws

Inschrijven voor Daylight Award 2014

Door: Petra Starink | 27-05-2014

U kunt nog tot 6 juni projecten  inzenden voor de Daylight Award 2014. De Stichting Living Daylight reikt de prijs dit jaar voor de vierde keer uit.  Met de Daylight Award wil de stichting opdrachtgevers en ontwerpers stimuleren om daglichttoepassingen integraal in het ontwerp van een gebouw mee te nemen en daglichtambitie binnen de architectuur te belonen.

Twee categorieën

Projecten kunnen in twee categorieën meedingen naar de prijs: woningbouw en utiliteitsbouw. Deze categorieën worden breed bekeken en kunnen zowel nieuwbouw, renovatie- als transformatieprojecten betreffen van woningen, kantoorgebouwen, boerderijen, kerken, scholen, ziekenhuizen etc. De projecten moeten zich in Nederland bevinden en opgeleverd zijn tussen 1 november 2011 en 1 april 2014.

De Daylight Award bestaat naast een wisseltrofee in de vorm van een kunstwerk uit de eer en een uitgebreide projectpresentatie op de community site met bijbehorende media-aandacht. Projecten die mee willen dingen kunnen van 7 mei t/m 6 juni 2014 via de website worden ingeschreven. De Daylight Award wordt op 22 september 2014 uitgereikt tijdens het internationale congres Licht 2014 in het Congresgebouw World Forum in Den Haag.
Voor meer informatie kijk op: www.livingdaylights.nl/awards.

De Daylight Award is al drie keer eerder uitgereikt, de laatste keer was dat in 2012. Courage architecten won in de categorie woningbouw met het originele project Licht Budget in Almere. In de categorie utiliteitsbouw sleepte Mecanoo architecten de trofee in de wacht voor  Kaap Skil op Texel.

Lees ook: Living Daylight bundelt daglicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.