Inschrijving Brick Award 2016

Nieuws

Inschrijving Brick Award 2016

Door: Petra Starink | 08-01-2015

Inschrijven voor de Wienerberger Brick Award 2016 kan weer. Innovatieve vormgeving, bijzonder gebruik van keramiek, functionaliteit, duurzaamheid en de energie-efficiëntie van het gebouw zijn criteria waarop de jury let. De winnaars worden in het voorjaar van 2016 bekend gemaakt.

Projecten met keramische architectuur

Projecten met een buitengewone keramische architectuur kunnen meedoen. Tot 31 maart kan men zich inschrijven. De jury, bestaande uit gerenommeerde architecten met internationale faam, gaat de inzendingen beoordelen om vervolgens projecten uit verschillende landen en in diverse categorieën te nomineren. De Wienerberger Brick Award wordt sinds 2004 om de twee jaar toegekend. Met de prijs wordt aangetoond hoe innovatief en veelzijdig keramische bouwmaterialen, en in het bijzonder de baksteen in de hedendaagse architectuur wordt gebruikt.

Brick Award 2014

Twee jaar geleden won het Kantana Film & Animation Institute in Thailand in de categorie speciale toepassingen en werd het uitgeroepen tot de winnaar van de Brick award 2014. Voor deze 12de editie van de Brick Award is de jury op zoek naar nationale en internationale voorbeelden waarin baksteen wordt toegepast. Dit jaar mogen architecten en projectontwikkelaars hun eigen project aanbieden.

Voor meer informatie kijk op www.brickaward.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.