Inschrijving NRP Gulden Feniks 2018

Nieuws

Inschrijving NRP Gulden Feniks 2018

Door: Petra Starink | 27-11-2017

Van 1 december 2017 tot en met 21 februari 2018 kunnen er weer projecten worden ingezonden voor een NRP Gulden Feniks 2018: dé prijs voor Nederlands beste renovaties, transformaties en gebiedstransformaties.

Inspirerend project

Welk inspirerend of uniek project verdient een prijs? Wie zijn de koplopers op het gebied van duurzaamheid en wie heeft maatschappelijke én economische toegevoegde waarde gerealiseerd, zonder de esthetiek van de opgave uit het oog te verliezen?

Architecten en opdrachtgevers

Onder de inzenders van voorgaande jaren zijn opdrachtgevers, ontwerpers, architecten, ingenieurs, constructeurs, bouwbedrijven, adviesbureaus, toeleveranciers en andere betrokken bedrijven uit de bouwsector én particuliere opdrachtgevers te vinden.

Renovatie en transformatie

Voorwaarden voor inzenden is dat het project grotendeels in 2017 is opgeleverd. Een project kan worden ingezonden voor 3 categorieën: Renovatie, Transformatie en Gebiedstransformatie. Het project moet worden ingediend namens het team van opdrachtgever, architect én bouwbedrijf. Bij gebiedstransformatie dient de inzendende partij een initiërende rol te hebben vervuld. Het project behelst een substantiële ingreep wat betreft casco en/of inbouw en bestaat uit minimaal één juridische kavel bij renovatie en transformatie. Projecten met een laag budget komen in aanmerking voor de extra prijs Low budget, High impact.

NRP Gulden Feniks

De nominaties worden in het voorjaar van 2018 bekend gemaakt. De prijsuitreiking is op 25 juni 2018.
Inzenden kan via NRPGuldenfeniks.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.