Stretch thema DDW 2017

Nieuws

Stretch thema DDW 2017

Door: Petra Starink | 31-07-2017

Het thema van de 16e Dutch Design Week is ‘Stretch’. Met deze keuze wil de organisatie achter de DDW, de Dutch Design Foundation deelnemers en publiek stimuleren om zich in te spannen en zich buiten de comfort zone te begeven. De DDW 2017 vindt plaats van zaterdag 21 tot en met 29 oktober in Eindhoven.

Thema stretch

‘Stretch’ is de essentie van design. Door de geest te stretchen ontstaat ruimte om te innoveren, om van richting te veranderen en verandering van visie op de wereld. Ter ondersteuning van het thema is in samenwerking met bureau Fabrique gewerkt aan een publiekscampagne.

Dutch Design Awards

De organisatie verwacht dit jaar ongeveer 2500 deelnemers, die verspreid over 100 locaties hun werk presenteren. Hoogtepunten van de DDW 2017 zijn de Graduation Show van Design Academy Eindhoven, de uitreiking van de jaarlijkse Dutch Design Awards en Dutch Invertuals.

Ook het Van Abbemuseum, Kazerne, MU, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Piet Hein Eek, Sectie-C, TAC en Yksi organiseren dit jaar weer tentoonstellingen. Het Klokgebouw onder artdirectorschap van Overtreders W biedt plaats aan Mind The Step van de Technische Universiteit Eindhoven, Delft en Twente.

De ticketverkoop van de DDW 2017 is inmiddels gestart via ddw.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.