Inschrijving Dutch Design Awards 2017

Nieuws

Inschrijving Dutch Design Awards 2017

Door: Petra Starink | 28-02-2017

De inschrijving voor Dutch Design Awards 2017 is geopend. Met Be the Future roept Dutch Design Awards gevestigde namen en jong talent op om zich in te schrijven en zo kans te maken op een felbegeerde Dutch Design Award. Tot en met 3 april kunnen projecten worden ingezonden in 6 hoofdcategorieën. Met de wedstrijd, de Awards Show, een overzichtstentoonstelling en de uitgave van Dutch Design Today is Dutch Design Awards een uniek platform voor Nederlands design.

Inzenden voor de zes hoofdcategorieën van Dutch Design Awards kan tot en met 3 april 2017. De categorieën zijn: Product, Fashion, Habitat, Communicatie, Design Research en Service & systems.
Stuur je project in voor Dutch Design Awards 2017!

De afgelopen 15 jaar zijn projecten als de Storm Paraplu (Senz, 2007)de Merry Go Round Coatrack (Studio Wieki Somers, 2009) of het Colour Porcelain servies (Scholten & Baijings, 2012) beloond. DDA draait ook om projecten die bewijzen dat je radicaal anders naar bestaande structuren, processen en industrieën kunt kijken. Het PIG 05049 Book (Christien Meindertsma, 2008), de Smart Highway (Studio Roosegaarde, 2012) en Phonebloks (Dave Hakkens, 2013) behoren  tot de indrukwekkende lijst toonaangevende finalisten van Dutch Design Awards.

Jonge ontwerpers

Jonge ontwerpers kunnen zich van 23 februari tot en met 18 april aanmelden voor de Young Designer Award. Het beste uit alle categorieën wordt bekroond met de Future Award.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.