Anja Verdaasdonk directeur Ymere

Anja Verdaasdonk directeur Ymere

Architect, Personalia
Door: Redactie ArchitectuurNL | 22-01-2009

Met ingang van 1 februari 2009 is Anja Verdaasdonk ( 38) benoemd als directeur VvE-beheer bij woningcorporatie Ymere. Onder haar leiding werkt Ymere aan innovatief VvE-beheer dat leidt tot meer klanttevredenheid.

Anja Verdaasdonk is sinds 2005 werkzaam bij Ymere (en voorheen Woonmaatschappij) als manager Verkoop en VvE-beheer. Daarvoor werkte zij onder meer als salesmanager bij Altus in Houten en Seculife te Zoetermeer. Ymere VvE-beheer is een van de grotere VvE-beheerders in de noordelijke Randstad en verantwoordelijk voor het beheer van 297 Verenigingen van Eigenaren met in totaal 11.687 appartementsrechten.

Bij Ymere VvE-beheer werken 35 personen. Onder leiding van Anja Verdaasdonk gaat dit team werken aan een klantgericht en innovatief VvE-beheer dat past binnen de visie van Ymere. Dit kan onder meer door meer maatwerk en aanvullende diensten te leveren, zoals zorgdiensten voor senioren. Door kwaliteit te garanderen bij de verkoop van woningen levert VvE-beheer een bijdrage aan perspectiefvolle wijken.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.