Inschrijving Schreudersstudieprijs 2020

Prijsvragen

Inschrijving Schreudersstudieprijs 2020

Door: Petra Starink | 02-03-2020

Tot en met 31 maart 2020 kunnen studenten die tussen 1 april 2018 en 31 maart 2020 zijn afgestudeerd (hbo of universiteit) zich inschrijven voor de Schreudersstudieprijs. Alle disciplines die bijdragen aan het bevorderen van verantwoord gebruik van de ondergrond kunnen meedingen naar de prijs.

Categorie ruimtelijke kwaliteit en techniek

Er worden twee prijzen toegekend: één in de categorie ruimtelijke kwaliteit (architectuur, planologie, stedenbouw, etc.) en één in de categorie techniek (civiele techniek, werktuigbouw, etc.).

Afstudeerproject Schreudersstudieprijs

Met het winnen van de prijs wordt het bedrijf of de student in het zonnetje gezet en krijgen zij eer en erkenning voor hun opvallende idee of prestatie. De winnende student ontvangt een cheque van 2.500 euro. De Schreudersstudieprijs 2020 wordt half juni uitgereikt op een groot COB-evenement. De genomineerde studenten zullen dan met een korte pitch hun afstudeerproject aan de gasten presenteren. De beste pitch wint de publieksprijs!

Voor de beoordeling van de ingezonden afstudeerprojecten worden de volgende criteria gehanteerd:

  • De mate van stimuleren van ondergronds bouwen
  • De mate van innovatie en/of inventiviteit
  • De eventuele bruikbaarheid voor de praktijk
  • De mate van diepgang

A.M. Schreudersprijs

Ieder jaar reikt Stichting A.M. Schreuders een prijs uit voor een bijzondere prestatie op het gebied van ondergronds bouwen. Het ene jaar is dit de Schreudersprijs, die bestemd is voor een bedrijf of instelling. Het andere jaar wordt de Schreudersstudieprijs uitgereikt. Daarvoor komen studenten van Nederlandse hogescholen of universiteiten in aanmerking. Zij verdienen de prijs met een succesvol afstudeerproject dat te maken heeft met ondergronds bouwen.

Foto: De Bastei, Nijmegen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.