Studio Job ontwerpt bonte zomercollectie voor HEMA

Design

Studio Job ontwerpt bonte zomercollectie voor HEMA

Door: Petra Starink | 29-04-2020

Studio Job heeft speciaal voor de HEMA de zomercollectie ‘Summer Disaster’ ontworpen. Het designlabel combineert functionaliteit met conceptueel design en komische prints.De collectie is geïnspireerd op de bloopers van de zomer. Denk hierbij aan té hete temperaturen, smeltende ijsjes en wespen en muggen. Studio Job heeft met een creatieve twist al deze elementen gecombineerd in kleurrijke en typische ‘Studio Job-printen’ om zo een collectie te ontwerpen bestaande uit 2 thema’s: Eating Outside en Beach Life.

Functionele producten voor de zomer

Het thema Eating Outside is speciaal ontworpen voor degene die het liefst buitenshuis eet zodra het kwik begint te stijgen. In de zomer stromen parken en stranden vol met mensen die zo lang mogelijk van het warme weer willen genieten. Studio Job heeft daarvoor functionele producten gecreëerd met daarover heen het  humoristische “Studio Job-sausje”.

Kenmerkende Studio Job draai aan gegeven

Het Beach Life-thema zijn items die te gebruiken zijn: op het: strand en op de camping. Teenslippers, bikini’s, strandballen, koeltassen en beach tennis-sets kunnen dan niet ontbreken. “Wij hebben naar deze onmisbare items gekeken en hier onze kenmerkende Studio Job -draai aan gegeven”, aldus Job Smeets. De Studio Job Summer disaster collectie is te koop bij de HEMA

Studio Job

Studio Job is een kunst- en designstudio. Opgericht door Job Smeets, een pioneer in contemporary conceptuele en sculpturale kunst en design, in 1998. In het Studio Job-atelier in Nederland worden traditionele en moderne technieken gecombineerd om one-in-a-lifetime-objecten te produceren.

Lees hier ook het artikel over de Job Lounge in het Groninger Museum

Fotografie: Studio Job

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.