MDG-NET organiseert online tafelgesprek voor de bouw

MDG-NET organiseert online tafelgesprek voor de bouw

Kennis
Door: Petra Starink | 07-04-2021

MDG-NET (Vereniging Metalen Dak- en Gevel Materialen) organiseert op donderdag 29 april om 14.00 uur een online en interactief tafelgesprek met Dr. Cees-Jan Pen en Christa Courage. Pen is lector bij het lectoraat ‘De Ondernemende Regio’ en deskundig op het gebied van werklocaties (bedrijventerreinen, kantoren en winkels), stedelijke en regionale economie en vastgoed. Courage, is eigenaar van Courage interieur en Courage architecten. Ze ontwikkelt eigentijdse en inspirerende architectuur, interieurs, kunstwerken en producten. Gespreksleider deze middag is Robert-Jan Steegman, financieel directeur Nestinox en voorzitter van MDG-NET.

Thema’s en onderwerpen, die tijdens het MDG-NET online tafelgesprek worden aangesneden, zijn interessant voor iedereen in de branche. Het webinar is gratis te volgen. Deelname is volledig interactief Via een chatfunctie kunt u vragen stellen aan de sprekers. Aanmelden voor het webinar kan hier .

Gratis webinar

Het webinar is bestemd voor iedereen die actief is in de bouw en geïnteresseerd in bouwen met stalen dak- en gevelmaterialen. Ook niet-leden van MDG-NET zijn van harte welkom! Wanneer: Donderdag 29 april 2021, om 14.00 uur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.