Spoorwachterswoning verdubbeld

Actualiteiten

Spoorwachterswoning verdubbeld

Door: Redactie ArchitectuurNL | 24-11-2020

Op de plek waar de Oosterspoorbaan en de uitvalsweg naar Bunnik elkaar ooit kruisten, staat een voormalige spoorwachterswoning, die is gerenoveerd en uitgebreid met een bijna gelijk volume. Daan Briedé van IRIS architecten heeft met respect voor het monument een nieuwe ruimtelijke woning weten te creëren die van alle moderne gemakken is voorzien. Meer over dit project is te lezen in Bouwwereld #7 2020.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.