Comfortabele thuiswerkplek in zeecontainer

Nieuws

Comfortabele thuiswerkplek in zeecontainer

Door: Petra Starink | 28-07-2020

Er wordt steeds meer thuis gewerkt. Als oplossing hiervoor heeft het bedrijf Courage Interieur een compleet ingerichte kantooroplossing ontwikkeld op basis van een zeecontainer: de C-Container. “Het is een luxe en volledig ingerichte thuiswerkplek die uit veel meer bestaat dan alleen een ruimte met een bureau en een stoel”, vertelt Christa Courage, eigenaar van Courage Interieur.

Standaard zeecontainer

De basis van de flexibele thuiswerkruimte is een standaard 10 voet zeecontainer. Deze vraagt door zijn compacte afmetingen niet meer dan 9 vierkante meter ruimte in de tuin. De zwarte, stalen unit is vanzelfsprekend te voorzien van ramen en isolatie, zodat het ook op lange termijn een comfortabele werkplek is. 

Comfortabele werkplek in zeecontainer

Warme huiselijke sfeer

Basis van het interieur is een zwart zitsta bureau met design bureaustoel van Flokk Håg. Een wandlamp, tafellamp en wanddecoratie zorgen voor een warme, huiselijke sfeer. Hetzelfde geldt voor de zogenaamde mummieplanten: echte groene planten die geen druppel water nodig hebben. De designpuppy van Magic Me Too geeft het interieur een creatieve finishing touch. Omdat het zeker op mooie dagen verleidelijk is om even te genieten van de tuin, wordt een stijlvolle bistrotafel met buitenstoel meegeleverd.

Prettige werkomgeving

“Bij het samenstellen van dit interieur hebben we nadrukkelijk gezocht naar een omgeving waar je allereerst functioneel kunt werken”, licht Christa Courage toe. “Vandaar het zitsta bureau dat voldoet aan alle arbo-voorschriften. Maar ieder mens zoekt ook in de werkomgeving naar een gevoel van geluk. Kantoren en werkruimten zijn daarom de afgelopen decennia huiselijker geworden qua inrichting. Thuis wil je dat als beeldschermwerker natuurlijk helemaal.

Foto: Courage Interieur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.