Circulair ontwerpen met de BNA

Evenementen

Circulair ontwerpen met de BNA

Door: Petra Starink | 06-04-2021

Hoe kun je als creatieve professional bijdragen aan de ontwikkeling van de circulaire economie, en daarbij zelf nieuwe business generen? Je leert het in de basiscursus Circulair Ontwerpen op 15 april, georganiseerd door BNA Academie & CIRCO.

Circulaire economie

De circulaire revolutie binnen de bouw & vastgoed sector is begonnen. De bouwsector is momenteel niet toekomstbestendig en is wereldwijd verantwoordelijk voor bijna de helft van de gebruikte grondstoffen. Een slimmer en efficiënter grondstoffenmanagement is cruciaal om welvaart blijvend mogelijk te maken. CIRCO & BNA Academie nodigen architecten uit om via de principes van de circulaire economie aan een toekomstbestendige industrie te werken.

Circulair ontwerpen

Tijdens deze online cursus leer je de basis van het circulair ontwerpen. Wat zijn de principes van de circulaire economie, en waarom is het interessant voor jou én je opdrachtgever? Er wordt gewerkt met circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën, waarbij het TU Delft onderzoek Products That Last’ vertrekpunt is.

Online cursus

De online cursus op 15 april begint om 9.00 uur tot 12.30. Docent is Marien Korthorst. Inschrijven voor de cursus kan hier. Door de huidige maatregelen wordt deze cursus online gegeven en opgesplitst in 2 dagen.
Dag 1: 15 april van 09:00 tot 12:30
Dag 2: 22 april van 09:00 tot 12:30

Circulair paviljoen The Green House, ontwerp cepezed. Foto: Lucas van der Wee

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.