Dutch Design Week 2020 in virtuele vorm

Evenementen

Dutch Design Week 2020 in virtuele vorm

Door: Petra Starink | 05-10-2020

De Dutch Design Week (DDW) van 17-25 oktober 2020 gaat dit jaar alleen door in virtuele vorm. Alle fysieke bijeenkomsten worden afgelast. Dit besluit is genomen ivm de nieuwe coronamaatregelen die door het kabinet genomen zijn.

Dutch Design Foundation (DDF), de organisatie achter DDW betreurt het besluit maar heeft ook begrip: “We worden in sneltreinvaart ingehaald door de ontwikkelingen van COVID-19 en hebben oog voor de impact, vandaar begrip voor dit besluit. Dat dit een bizar jaar is wisten we, maar dat het fysieke festival 2 weken voor aanvang, geen doorgang kan vinden stemt ons ontzettend verdrietig”, aldus Martijn Paulen, directeur DDF.

Virtueel programma

Rekening houdend met de te verwachten impact van COVID-19 heeft DDW in de afgelopen maanden ook hard gewerkt aan het ontwikkelen van een virtuele festival ervaring. Paulen: “Natuurlijk kan dit de fysieke week niet vervangen, maar we gaan met het virtuele programma verder opschalen om het ontwerpveld zoveel mogelijk ondersteunen bij het creëren van relevante verbindingen”. De komende dagen zullen wij, in afstemming met de ontwerp community en onze partners, nader bepalen hoe we dit kunnen vormgeven. Het bewerkstelligen van deze verbindingen zal ook een belangrijke doelstelling zijn voor de rest van dit jaar en de periode daarna.
Meer informatie over de DDW 2020 is hier te vinden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.