Inschrijving Architectuurprijs Almere verlengd

Evenementen

Inschrijving Architectuurprijs Almere verlengd

Door: Petra Starink | 08-06-2020

De uitreiking van de tweejaarlijkse Architectuurprijs Almere (APA) zou op 20 juni 2020 plaatsvinden, maar wordt verplaatst naar 29 november. Hierdoor is de inschrijving voor de prijs verlengd en kunnen architecten en opdrachtgevers nog t/m 21 september hun project inzenden dat na 2018 is gerealiseerd.

Met de APA 2020 maakt Kunstlinie Almere Flevoland de ontwikkelingen en kwaliteit van de architectuur in Almere zichtbaar voor een groot publiek. Inzendingen worden beoordeeld op identiteit & icoonwaarde, leefbaarheid & sociale cohesie en stimulerende omgeving of particuliere woonbeleving. De ontwerper, architect of het architectenbureau van het winnende project ontvangen een trofee en een geldbedrag van € 2500,-.

Lees ook:

Jury

De ingezonden projecten worden beoordeeld door een vakjury die bestaat uit: architect en founding partner van KAAN Architecten Prof. Dikkie Scipio, journalist Tracy Metz, en landschapsarchitect Ivonne de Nood. Dit jaar is er ook een kinderjury.

Inschrijving projecten

Projecten die na 2018 zijn gerealiseerd in Almere kunnen worden ingezonden voor de Architectuurprijs Almere 2020. Het aanmeldingsformulier is hier te vinden.

Inschrijving Architectuurprijs Almere verlengd
Tuinhuis Almere in de wijk De Wierden ontworpen door Korthtielens architecten won in 2018 de Architectuurprijs Almere
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.