Inschrijving Architectuurprijs Nijmegen

Nieuws

Inschrijving Architectuurprijs Nijmegen

Door: Petra Starink | 02-10-2017

In opdracht van de gemeente Nijmegen organiseert het Architectuurcentrum Nijmegen voor de zesde keer de Architectuurprijs Nijmegen. Tot 1 december kunnen projecten worden ingediend. In 2016 ging de prijs van de vakjury naar het Grotiusgebouw op de campus van de Radboud Universiteit naar ontwerp van Benthem Crouwel Architects, de publieksprijs was voor de renovatie van hoogbouwcomplex De Weezenhof van Pieter Oosterhout Buro voor Architektuur BNA b.v

Kwaliteit van architectuur

Met het uitreiken van de Architectuurprijs willen ACN en de gemeente Nijmegen de kwaliteit van architectuur in Nijmegen stimuleren en bij een breed publiek onder de aandacht brengen. De inzendingen worden aan een vakjury en het publiek voorgelegd. De onafhankelijke vakjury zal alle projecten beoordelen en daaruit 10 genomineerden selecteren. Nieuw deze editie is de aanmoedigingsprijs voor projecten met een bijzondere duurzaamheidsprestatie.

​Project aanmelden

Projecten aanmelden kan voor 1 december 2017. De gebouwen moeten ontworpen zijn of worden opgeleverd tussen 1 januari 2016 en 31 december 2017.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.