Kees Marcelis Studio wint met kleurrijk interieur

Actualiteiten, Interieur, Nieuws

Kees Marcelis Studio wint met kleurrijk interieur

Door: Petra Starink | 10-11-2015

Kees Marcelis Studio Arnhem heeft met het project ‘In Person in Enschede’ de Finest Interior Award 2015 in de categorie Business Office gewonnen voor de inrichting van een gerestaureerde villa.

Het monumentale pand van uitzendbureau In Person is aan de buitenkant volledig gerestaureerd. De oude villa is op een ingetogen manier getransformeerd tot een chique en karakteristiek pand. De aanbouw is ‘ingepakt’ met een geperforeerde gevel met schitterende lichteffecten. De binnenkant van het interieur is zeer kleurrijk, met hippe en stijlvolle kamers en vier opvallende transparante glazen boxen die naar kleur oplopen. Dit maakt het gebouw bijzonder en spannend.

Design in DNA

De directie van In Person was tijdens het hele proces, van de eerste schetsen tot de laatste details intensief betrokken. Iedere keer weer werd het team van Kees Marcelis Studio Arnhem uitgedaagd om tot een bijzonder resultaat te komen. Het design was essentieel in het doorvertalen van het merk (en DNA) van In person door de hele organisatie. Visualisatie van de merkbeleving in het nieuwe kantoor vormde daarvan een fundamenteel onderdeel. De ruimten in het nieuwe hoofdkantoor en regiokantoor ademen dat in alles uit. Het project is in juli 2015 gerealiseerd.

Finest Interior Awards

In totaal werden 147 projecten voor de Finest Interior Award 2015 ingediend. Inzendingen kwamen uit diverse Europese landen. Van de Nederlandse inzenders vielen ook SchilderScholte architecten met twee projecten, Sterk Werk in Rotterdam en Zens Showroom in Amsterdam, en Concrete (The Kitchen restaurant Bijenkorf Eindhoven) in de prijzen.

Fotografie: Hans de Rooij

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.