Ontwerpers gezocht Salone del Mobile 2020

Nieuws

Ontwerpers gezocht Salone del Mobile 2020

Door: Petra Starink | 28-10-2019

Het Stimuleringsfonds roept ontwerpers op om een voorstel in te dienen voor een presentatie op de Salone del Mobile 2020 in Milaan. Dit kan tot en met 27 november 2019.

Nederlandse ontwerpsector

Met deze open oproep wil het Stimuleringsfonds de kwaliteit van de Nederlandse ontwerpsector in Milaan presenteren en de internationale reputatie van de Nederlandse creatieve industrie versterken. Doel is ook om opgedane kennis en ervaringen te delen en om relevante internationale relaties tussen partijen op te bouwen en te onderhouden. In de selectie van voorstellen wordt gelet op de mate waarin de presentatie zich onderscheidt in artistieke kwaliteit, presentatievorm en strategie.

Aanvraag indienen

Voor individuele presentaties kunnen aanvragen worden ingediend, maar de voorkeur gaat in deze open oproep uit naar voorstellen waarin bijzondere samenwerkingsvormen worden aangegaan of die gericht zijn op een groepspresentatie. Deze oproep is de enige mogelijkheid om van het fonds subsidie te ontvangen voor deelname aan dit evenement.

Voorstellen kunnen tot en met woensdag 27 november worden ingediend via de online aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds. Lees hier hoe dat kan.

Foto: Adrianus Kundert United Enterprises

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.