18 juni: dag van de bouw

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws

18 juni: dag van de bouw

Door: Redactie ArchitectuurNL | 09-06-2022

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert Bouwend Nederland de 15e Dag van de Bouw. Dé dag waarop bouwplaatsen in heel Nederland worden opgesteld voor publiek. Hiermee kan iedereen kennis maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van bouw en infra.

Het jaarlijkse evenement wordt in 2022 voor de vijftiende keer georganiseerd. In 2019 bezochten ruim 77.000 mensen 140 projecten verspreid over heel Nederland. In 2020 en 2021 is er, als gevolg van de geldende coronamaatregelen, geen Dag van de Bouw geweest. 

Trots op je werk

De reden voor bedrijven om mee te doen is meerledig. Zo kunnen ze hierdoor met trots te laten zien waar zij iedere dag aan bouwen, relaties verstevigen en mensen enthousiasmeren voor de sectore. Ook kan het bedragen aan het vergroten van het begrip voor eventuele overlast.

Op de website zijn alle deelnemende projecten te vinden.

Initiatief en organisatie

Bouwend Nederland, branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, is initiatiefnemer en organisator van de Dag van de Bouw. De dag is onderdeel van de imago-campagne ‘De bouw maakt het’, waarmee Bouwend Nederland laat zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor Nederland. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.