Eerste Heijmans ONE in Weert

Nieuws

Eerste Heijmans ONE in Weert

Door: Petra Starink | 19-05-2016

Voor woningcorporatie Wonen Limburg worden de komende tijd dertig Heijmans ONE’s geplaatst. In Weert komen nu de eerste 10 woningen. De verplaatsbare woningen worden tijdelijk beschikbaar gesteld aan mensen die voor een korte periode een woning nodig hebben. Het verplaatsbare huis Heijmans ONE is interessant voor het groeiend aantal  een- en tweepersoonshuishoudens en de toenemende behoefte naar flexibel wonen. Daarnaast is plaatsing van meerdere Heijmans ONE’s kansrijk voor gebieden, waar als gevolg van de marktontwikkelingen (nog) niet wordt gebouwd.

Verplaatsbaar huis

Heijmans ONE heeft een oppervlakte van 38 vierkante meter en is voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals een keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer, eigen voordeur en buitenterras. ONE is dankzij prefabricage snel te realiseren en kan eenvoudig verplaatst worden. Het casco is van massief hout en het huis wekt zijn eigen energie op met pv-panelen.

Een- en tweepersoonshuishoudens

De eerste 10 woningen komen aan de Langeniusstraat in Weert. Vanaf begin juni kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen. Alle 30 Heijmans ONE woningen zijn bedoeld voor een- en tweepersoonshuishoudens. De woningen worden verhuurd. De huurprijs is EUR 587 per maand.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.