MIMOA start crowdfund-campagne

MIMOA start crowdfund-campagne

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 04-04-2018

MIMOA is gelanceerd in 2007 door 2 Nederlandse architecten en uitgegroeid tot een wereldwijd community platform voor en door architecten. Het is de online plek voor alle reizigers die op zoek zijn naar reisinformatie over architectuur en cultureel relevante gebouwen om te bezoeken. Om de website te vernieuwen is  MIMOA is een crowdfund-campagne gestart op Kickstarter, waarmee het mogelijk wordt om architectonische highlights in je omgeving te scannen op je smartphone.

Crowdfund-campagne MIMOA

Als online architectuur reisgids heeft MIMOA in de afgelopen 11 jaar haar succes ​​bewezen. Met een groeiende community van meer dan 40.000 architecten en liefhebbers van architectuur is een database opgebouwd met 10.000 bestemmingen in meer dan 90 verschillende landen. Het platform moet vernieuwd worden en daarom worden
architecten en architectuurfans over de hele wereld opgeroepen om mee te helpen deze vernieuwings- en verbeterslag te maken. Het doelbedrag is € 70.000, – en doneren is mogelijk vanaf € 10, -.

Steun van MVRDV en BIG

Kai-Uwe Bergmann (BIG) en Jacob van Rijs (MVRDV) ondersteunen deze campagne door een rondleiding door hun kantoren en een persoonlijke meet&greet aan te bieden. Julian Weyer (C.F. Møller) heeft een korte video gedeeld om architecten en fans over de hele wereld op te roepen om ons te ondersteunen.

De MIMOA Kickstarter-campagne is gelanceerd op 20 maart 2018 en loopt tot 19 april 2018.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.