Oproep De woonwijk als noviteit

Onderzoek

Oproep De woonwijk als noviteit

Door: Petra Starink | 22-06-2020

De BNSP en de NVTL organiseren de landelijke oproep De woonwijk als noviteit. Gemeente Sittard-Geleen bijt de spits af. Ontwerpers en planologen worden gevraagd om met creatieve ideeën te komen voor het centrum van Geleen. De stad neemt afscheid van haar centrum als hoofdzakelijk winkelhart en wil voorzien in een toekomst met een nieuwe mix van woningen, werkplekken en voorzieningen. Dit alles in een duurzame, sociale en veilige samenleving.

Ontwerpers en planologen

Ontwerpers en planologen bedenken zelf het programma van eisen voor hun ontwerp. Iedereen kan meedoen mits een ruimtelijk professional teamleider is. De oproep staat kosteloos open voor leden van de BNSP en de NVTL, niet-leden betalen € 25 inschrijfgeld. Uit de inzendingen worden twee teams geselecteerd die tegen een vergoeding van €14.000 dit najaar hun idee gaan uitwerken.

OProep de woonwijk als noviteit

Deelname oproep

Uiterlijk 11 september 2020 kun je via dit deelnameformulier je idee inzenden. Zie het reglement voor voorwaarden van deelname.

Deze oproep is een initiatief van de BNSP in samenwerking met de NVTL, de gemeente Sittard-Geleen en de Provincie Limburg.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.