Het dak op

Evenementen

Het dak op

Door: Petra Starink | 23-05-2016

De Rotterdamse Dakendagen komen er weer aan. Van 10 t/m 12 juni stellen tientallen Rotterdamse gebouwen hun daken weer open. Rotterdam altijd al willen zien van boven af? Laat je verrassen door onbekende plekken.

Bezoek bijvoorbeeld het dak van het Groothandelsgebouw op het Stationsplein. Een gigantische trap van 29 meter hoog leidt je vanaf het Stationsplein naar het dak. De steigerinstallatie is een idee van architectenbureau MVRDV en biedt uitzicht op de havenkranen, Rotterdam Noord en Blijdorp.

Rooftopbar

Kloppend hart en centrale locatie van het festival is de rooftopbar boven op Parking Westblaak aan de Hartmanstraat 35. Hier, op een steenworp afstand van de Witte de Withstraat, beginnen de routes naar de andere daken. Op 12 juni wordt het festival rond 15:00 uur afgesloten op het dak van Parking Westblaak.

Tickets Dagtickets zijn te koop voor € 10 per persoon (kinderen tot 15 jaar € 3). Eén ticket geeft toegang tot alle deelnemende daken. De rooftopbar op Parking Westblaak is zaterdag en zondag gratis toegankelijk. Hier zijn ook dagtickets te koop.

Meer info over de dakendagen is hier te vinden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.