Wandelen in het voetspoor van Pierre Cuypers

Evenementen

Wandelen in het voetspoor van Pierre Cuypers

Door: Petra Starink | 21-12-2017

Het Cuypershuis in Roermond organiseert tot en met 25 februari 2018 de tentoonstelling “Vormgeving in het Voetspoor van Pierre Cuypers”. Centraal staan de werken van 6 jonge talentvolle ontwerpbureaus die werden genomineerd voor twee prestigieuze prijzen De Limburg Design Award en de Harrie Tillie prijs. Het museum organiseert ook een cultuurwandeling door de stad Roermond.

Architect Pierre Cuypers

In het kader van de nieuwe tentoonstelling, ontwierp het Cuypershuis een speciale cultuurwandeling waarmee bezoekers de leukste designadressen van de stad ontdekken en in het voetspoor treden van architect Pierre Cuypers. De wandeling leidt bezoekers langs de mooiste ontwerpen en gebouwen van Cuypers in de stad Roermond. De wandeling brengt deelnemers naar twee designtentoonstellingen die nu in Roermond te beleven zijn: de expositie “Vormgeving in het Voetspoor van Pierre Cuypers” in het Cuypershuis en naar de boeiende expositie “design is my RELIGION is my design” in cultuurfabriek ECI. De wandeling gaat ook langs designwinkels en woonwinkels.

Cultuurwandeling

De cultuurwandeling is gratis op te halen bij VVV Roermond aan de Markt 17, bij het Cuypershuis aan de Pierre Cuypersstraat 1 of bij de ECI aan de ECI 13 in Roermond. Ook op de site kan men de wandeling downloaden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.