Inschrijving NRP Gulden Feniks 2019

Nieuws

Inschrijving NRP Gulden Feniks 2019

Door: Petra Starink | 04-12-2018

De inschrijving voor de NRP Gulden Feniks 2019 is van start gegaan. Deze 9de editie is vernieuwd. Inzendingen kunnen betrekking hebben op projecten waarbij sprake is van renovatie of transformatie  op verschillende schaalniveaus: voor een gebouw, een complex van gebouwen of een gebiedsontwikkeling. Hiernaast kan een wildcard als extra prijs worden uitgereikt. Ook kan er een een project voordragen worden voor de NRP Gulden Feniks 2019.

NRP Gulden Feniks 2019

De NRP Gulden Feniks 2019 zoekt projecten die inspirerend, uniek, innovatief en duurzaam zijn. Projecten die in aanmerking komen voor de NRP Gulden Feniks 2019 kunnen betrekking hebben op de schaal van een gebouw (S), een complex van gebouwen (M) of een heel gebied (L). Een wildcard kan als extra prijs worden uitgereikt voor bijzondere projecten die met een lage investering een grote impact hebben of anderszins uitzonderlijk van aard zijn, en daarmee een voorbeeldfunctie vervullen. Projecten in deze categorie lopen dwars door de categorieën S, M en L en zij kunnen ook een tijdelijk karakter hebben.

Winnaars 2018

Wie wil meedingen naar de prijs kan hiervoor een inzending doen. De procedure en de voorwaarden zijn beschreven in het reglement, dat hier te vinden is. De inzendtermijn sluit op 1 maart 2019. Meer informatie is te vinden op de website van de NRP Gulden Feniks.  In 2018 waren Musis Sacrum, Arnhem (Renovatie), Blokhuispoort, Leeuwarden (Transformatie) en de Kloostertuin, Nijmegen (Gebiedstransformatie) de winnaars van de Gulden Feniks 2018.

Over NRP

NRP is het kennisplatform voor het duurzaam (her)gebruik van de bestaande omgeving door kennisontwikkeling, verbinding en inspiratie. Om te leren van innovatieve en succesvolle projecten reikt NRP ieder jaar de NRP Gulden Feniks uit aan de beste en meest innovatieve (gebieds)transformatie- en renovatieprojecten van Nederland.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.