Tot 1 februari inzenden Gulden Feniks 2016

Evenementen, Nieuws

Tot 1 februari inzenden Gulden Feniks 2016

Door: Petra Starink | 07-01-2016

Tot 1 februari 2016 kunnen architecten, opdrachtgevers, en bouwers nog hun project insturen voor de NRP Gulden Feniks 2016, dé prijs voor gebiedstransformatie, transformatie en renovatie. De nominaties worden in mei bekend gemaakt. De uitreiking van de prijzen vindt op woensdag 22 juni plaats.

Voorwaarden om mee te doen

– U  heeft in 2015 een project (grotendeels) afgerond in een van de categorieën: gebiedstransformatie, transformatie of renovatie
– Het project moet worden ingediend namens het team van opdrachtgever, architect én bouwbedrijf. Bij gebiedstransformatie dient de indiener een initiërende rol hebben vervuld.
– Het project behelst een substantiële ingreep wat betreft casco en/of inbouw en bestaat uit minimaal één juridische kavel bij renovatie ent transformatie.
– Heeft u een project gerealiseerd met een laag budget? Uw (gebieds)transformatie- of renovatieproject komt dan in aanmerking voor de extra prijs Low budget, High impact

Deskundige jury

Alle ingezonden projecten worden beoordeeld door een jury onder leiding van prof. ir. Karin Laglas en alle ingediende projecten worden gepubliceerd op de website nrpguldenfeniks.nl en later gebundeld in een jaarmagazine dat in grote oplage verschijnt.

In 2015 ging de NRP Gulden Feniks naar:
Bartokpark Arnhem-Gebiedstransformatie
De Hallen Amsterdam-Transformatie
Mauritshuis Den Haag-Renovatie
Barbaraschool  Amsterdam-Low Budget High Impact

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.