OBJECT Rotterdam 2019 terug in HAKA-gebouw

Evenementen

OBJECT Rotterdam 2019 terug in HAKA-gebouw

Door: Petra Starink | 27-09-2018

OBJECT Rotterdam keert in 2019 weer terug in het architecturale HAKA-gebouw in Rotterdam . De designbeurs is van 8 tot en met 10 februari te bezoeken. Alle verdiepingen van het pand zijn gevuld met bekende ontwerpers en jong aanstormend talent. De designbeurs staat onder leiding van Anne van der Zwaag.

OBJECT 2019

Een weekend lang zijn de lege ruimtes van het HAKA-gebouw gevuld met eigentijds design. Diverse designdisciplines – product, meubel, mode, sieraden, grafisch, architectuur zijn door Anne Van der Zwaag zorgvuldig samengesteld en designers zijn zelf aanwezig om hun werk toe te lichten. OBJECT Rotterdam staat bekend als springplank voor jong talent en is dé plek om een nieuwe lichting designers te ontdekken.

HAKA-gebouw

Het HAKA-gebouw ligt aan de rand van het Vierhavensgebied en is in de jaren dertig ontworpen door de Nederlandse architecten Mertens en Koeman in opdracht van de Coöperatieve Groothandelsvereniging De Handelskamer. Dit rijksmonument is aangekocht door Dudok Groep en wordt de komende jaren ontwikkeld tot een dynamisch bedrijfsverzamelgebouw met aantrekkelijke horeca en een rooftopbar. OBJECT Rotterdam biedt bezoekers nog vóór de bouwstart een kijkje in dit bijzondere industrieel erfgoed.

OBJECT Rotterdam is een onderdeel van de Art Rotterdam Week. Tussen OBJECT en de ander kunstbeurzen die op dat moment in de stad plaatsvinden rijdt een gratis shuttle bus.

HAKA-gebouw, Vierhavensstraat 38-42,  Rotterdam
Vrijdag 8 tot en met zondag 10 februari 2019
11.00-19.00 uur
Tickets: volwassenen € 12,50, kinderen tot 12 jaar gratis
Meer informatie is hier te vinden

Fotografie: Petra Starink

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.